Information om COVID-19

Våra kunders och medarbetares säkerhet och hälsa är av högsta prioritet för Carpe Diem Beds och speciellt under rådande tider. Vi följer dagligen myndigheternas information om Covid-19 och tar de åtgärder som behövs för våra medarbetares och kunders säkerhet och för att minska spridningen av Covid-19.

Vi kommer även att erbjuda gratis hemleverans på alla våra accessoarer under den här perioden för våra kunder.

Vid frågor får ni kontakta vår kundservice via: kundtjanst@carpediembeds.se

For information in English, please visit: https://www.carpediembeds.co.uk/information-covid-19

Senaste uppdaterad: 19 mars 2020

Öppethållande

Vi håller vår Stockholm Flagship Store öppet med ordinarie tider och munskydd tillgängliga för användning. För er som önskar ett mer avskilt besök, ber vi er att kontakta butiken och förboka ett möte.

Myndigheternas rekommendationer

Vi följer Folkhälsomyndighetens uppdateringar dagligen och tar extra hänsyn till att följa alla deras rekommendationer. Idag stannar alla våra anställda hemma vid även den minsta förkylningssymptom. 

Online rådgivning

Vi har valt att börja erbjuda online sängrådgivning via Facetime, telefon eller Zoom-samtal, där du får en gratis konsultation med en av våra sängexperter för att hjälpa hitta din perfekta säng. Kontakta oss för mer information.

Städrutiner

Vi tar extra hänsyn till att vara noga med alla ytor som kommer i kontakt med händer. Alla våra butikspersonal tvättar händerna noggrant med tvål och varmt vatten och använder handsprit regelbundet.

Alla rättigheter förbehålls, Carpe Diem Beds - 2021