Sängkläder av mjukaste kvalitet

Sängkläder av mjukaste kvalitet

Författare Carpe Diem Beds on 9th Mar 2023

Slut ögonen och föreställ dig att du kommer hem från en hektisk dag med möten, trafikkaos och kanske lite shopping på ett fullpackat köpcentrum. Du går in i ditt rofyllda sovrum, drar av sängöverkastet och lägger dig i ned, omfamnad av det mjukaste tyg du kan tänka dig.

Sängkläder av mjukaste kvalitet

9 MARS, 2023

Slut ögonen och föreställ dig att du kommer hem från en hektisk dag med möten, trafikkaos och kanske lite shopping på ett fullpackat köpcentrum. Du går in i ditt rofyllda sovrum, drar av sängöverkastet och lägger dig i ned, omfamnad av det mjukaste tyg du kan tänka dig.

Det är bilden vi på Carpe Diem Beds målar upp för vårt inre när vi väljer ut vårt sortiment av sängkläder. Men det handlar om mycket mer än så när våra skickliga medarbetare noggrant granskar de tyger som ska ge dig den skönaste sömn som går att föreställa sig.

Sätt stilen

Att skapa det perfekta sovrummet börjar med att välja rätt sängkläder. På Carpe Diem Beds sätter vi standardnivån vid de fantastiskt formgivna rum man kan få uppleva på lyxhotell. Vi erbjuder ett brett utbud av sängkläder för att passa alla stilar och personliga preferenser, inklusive våra signaturkollektioner: Vindstilla, Havsbris, Storm och Stiltje. Oavsett om du söker ett klassiskt, tidlöst uttryck eller en mer modern och samtida känsla, kommer våra kollektioner inte att göra dig besviken.

För att förstärka känslan av ett exklusivt och rogivande sovrum, kan ett par av våra perfekt matchande prydnadskuddar och plädar fullborda det fridfulla intrycket och göra sovrummet än mer inbjudande.

Omsorgsfulla materialval

Men det handlar inte bara om färg och form. När det gäller sängkläder är tygets beskaffenhet en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till. Våra sängkläder är tillverkade av de finaste bomull eller silke.

Båda materialen har naturliga fibrer som andas och hjälper till att reglera kroppstemperaturen. Bomull är ett klassiskt material som ger en slät och krispig dekor, medan silke erbjuder en verkligt lyxig och mjuk känsla, perfekt för dig som vill ha glänsande hår och återfuktad hud (silke har ett naturligt innehåll av protein, som ger näring åt håret och återfuktar huden).

Den röda tråden

Det som håller textilierna samman och avgör deras kvalitet är trådarnas täthet. Trådtätheten (förkortat TC, som i ”Thread Count”) mäter finheten i tyget genom att räkna antalet trådar per kvadrattum. Våra sängkläder i bomull är gjorda i högsta kvalitetsväv och är certifierade enligt Oeko-Tex® Standard 100. Välj mellan Stiltje, 300 TC i vit egyptisk bomull med dekorativa grå linjer; Havsbris i pima-bomull med en trådtäthet på hela 500; och Storm i egyptisk bomullssatin med 300 TC.

För dig som vill ha ett ännu lenare tyg mot din hud, är vår kollektion Vindstilla i en klass för sig. Tyget är gjort i 100 % mullbärssilke med 19 Momme. Momme är en måttenhet som beskriver tyngden i ett silkestyg, ungefär som trådtätheten i bomull. Ju tyngre tyget är, desto tätare är väven. 19 Momme anses vara av allra högsta kvalitet. Tillgänglig i färgen Warm White, är Vindstilla i särklass om du vill förhöja känslan av både lyx och komfort i ditt sovrum.

På Carpe Diem Beds är vi övertygade om att sängkläder av allra högsta kvalitet är starkt bidragande till en god nattsömn. Så varför vänta? Låt dig inspireras av våra kollektioner och skapa din alldeles egna rofyllda oas idag.