EXKLUSIVT ERBJUDANDE
Spara upp till 25% på utvalda sängar

Njut av den ultimata sömnen. Utnyttja det tidsbegränsade och exklusiva erbjudandet på tre av våra i handgjorda kontinentalsängar: Kornö, Härmanö och Sandö. Ligg ner och upplev känslan av viktlöshet – en upplevelse som blivit verklighet tack vare år av samlad expertis inom ergonomi.

Alla tre sängarna innehåller patenterade viskoelastiska bottensegment som utvecklats i samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Det minskar trycket på din kropp och stimulerar blodcirkulationen, vilket ger de grundläggande förutsättningarna för en riktigt god nattsömn. Välj sedan vilken av sängarna som passar dig bäst utifrån dina behov och sovvanor.

Erbjudandena inkluderar också handgjorda bäddmadrasser fyllda med Talalay-latex och fiber som leder bort fukt och värme från din kropp. Kornö-erbjudandet inkluderar den 5 cm tjocka Prestige och Härmanö den 7 cm tjocka Premium. Sandö är utrustad med den 8 cm tjocka bäddmadrassen Luxury, som dessutom är vändbar med en sval bomullsstoppad sida för sommaren och en varm ullstoppad sida för vintern.

Nu när din sömn är säkrad, är det dags att förvandla ditt sovrum till en inbjudande lugn oas där du kan koppla av på riktigt. Fullborda din nya säng från Carpe Diem Beds genom att välja bland våra bästsäljande Luxury-tyger:

Luxury Light Grey

Luxury Dark Grey

Luxury Sand

Luxury Black

Kornö: 39 990 SEK* 
inkl. Prestige bäddmadrass

Härmanö: 59 990 SEK* 
inkl. Premium bäddmadrass

Sandö: 79 990 SEK*
inkl. Luxury bäddmadrass

*Prisexempel ovan gäller sängstorlek 160x200 cm. Kampanjen varar mellan 18/4-21/6 2023 och kan nyttjas i Carpe Diem Beds fysiska butiker och hos utvalda återförsäljare. Erbjudandet omfattar endast sängar i storlek 160x200/210, 180x200/210 samt 210x200/210 cm, i tygerna Luxury Light Grey, Luxury Dark Grey, Luxury Sand och Luxury Black. Sängben och huvudgavel är ej inkluderade. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.