Design för hela sovrummet

Våra senaste produktnyheter Kobbe Fotpall och Hunnebo Hundsäng etablerar en helt ny kategori i Carpe Diem Beds historia.

Med dessa två produkter vill vi ge en designupplevelsen, inte bara till sovrummet utan även till vardagsrummet och resten av hemmet.

Produkterna är designade och tillverkade för hand i Sverige och precis som alla våra sängmodeller lanseras de i 34 exklusiva tyger från Romo Group och Designers Guild.

Hunnebo Hundsäng

Hunnebo hundsäng tillverkas för hand i Sverige av material med hög kvalitet, så att din hund kan sova gott i sin hundbädd i många år. Bestäm själv om du vill att Hunnebo hundsäng ska se ut som en miniversion av din säng från Carpe Diem Beds eller om den ska få en annan design.

"I dag har många sina husdjur i sovrummet och kanske till och med även i sängen, men vi tycker att det är viktigt att ge hunden en egen säng. Det unika med produkten är att den innehåller ett fjädringssystem som gör den extra bekväm och att den dessutom går att få i samtliga våra sängtyger. Därmed kan Hunnebo hundsäng bli en miniversion av matte och husses masterbed."

- Linda Schori, Creative Director, Carpe Diem Beds

Kobbe Fotpall

Kobbe fotpall är en mångsidig möbel och inredningsdetalj som du inte bara kan vila fötterna på, utan kan även användas som en mjuk och bekväm sittpuff.

För att du ska kunna hitta rätt modell finns Kobbe fotpall i två runda modeller – en liten, rund sittpuff och en stor, rund sittpuff – samt i en fyrkantig modell.

Sittpuffen passar utmärkt i sovrummet tillsammans med din säng från Carpe Diems Beds, som ett stilfullt komplement i vardagsrummet eller som en snygg och lyxig möbel i din walk-in closet.