Börja morgonen med en exklusiv och bubblig cocktail

Börja morgonen med en exklusiv och bubblig cocktail

Författare Carpe Diem Beds on 18th Feb 2022

Fläder, mynta, citron och bubbligt te med smak av citrongräs och mint – vår lyxiga Stay in bed morgon-cocktail är oemotståndligt fräsch.

Finns det en bättre känsla än att vakna utvilad i din säng och ha en hel dag framför dig som du kan fylla med det du tycker bäst om?

När du inte har några måsten som väntar på dig är det härligt att njuta av en lugn stund, gärna i din sköna säng.

Sträck ut dig bland fluffiga täcken och lena lakan, svep en kimono i mjukaste siden runt kroppen och testa vår bubbliga morgondrink.  

Starta morgonen med en fräsch drink

Vi har tillsammans med dryckesmärket Lazy Estate, tagit fram ett exklusivt cocktailrecept för lyxigt långsamma morgnar. Drinken avnjuts med fördel i sängen, gärna ackompanjerad av doften från vårt ljus Gryning White. Fluffa till kuddarna, luta dig tillbaka och njut av en stunds avkopplande egentid.

Vår Stay in bed-cocktail består av sötsyrliga smaker som ger dina sinnen en mjuk energikick. Den innehåller fläder för att hylla Carpe Diem Beds svenska ursprung, mynta för dess hälsobringande egenskaper, citron för att addera fräschör och bubblande Sparkling Tea Lemongrass & Mint för en lyxig touch.  

Basen i Lazy Estates Sparkling Tea Lemongrass & Mint är te från Darjeeling i Indien. Den bubbliga drycken är smaksatt med handplockat, indiskt citrongräs, som har destillerats till citrongräsolja, och en hint av mynta. Drinken är lika god med fläderlikör som med flädersirap. Skaka ihop den, häll upp den i ett vackert glas och njut av din lyxiga morgonrutin. Välkommen att tillbringa lite extra tid i sängen i dag.  

Small espresso cup, tall drink, and white scented candle

Stay in bed cocktail 
 
Ingredienser: 
 
2 cl fläderlikör eller flädersirap
4 st myntablad
2 cl citronjuice
0,5 cl socker
Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint efter smak
 
Gör så här:  
1. Häll fläderlikören eller flädersirapen i en shaker tillsammans med citronjuice och socker.  
2. Skaka shakern tills ingredienserna har blandats.  
3. Fyll ett glas med is och häll sedan innehållet i shakern över isen.  
4. Toppa upp glaset med Lazy Estate Sparkling Tea Lemongrass & Mint.
5. Garnera cocktailen med myntabladen. Njut!