My Unwind med Jana Heinrici

My Unwind med Jana Heinrici

Författare Carpe Diem Beds on 23rd Jun 2021

Arijana Heinrici är en riktig powerkvinna; inredningsdesigner, projektledare, entreprenör och föreläsare, boende i Uppsala.

Hon balanserar sin egen inredningsfirma med hennes sociala kanaler samtidigt som hon driver en av Sveriges populäraste interiörsbloggar. Hon har en passion för att resa, är mamma till en tonårsdotter och matte till en väldigt älskad hund.

 

Arijana har precis renoverat en sekelskiftslägenhet mitt i hjärtat av Uppsala och förvandlat den till en vacker oas där hon och hennes familj kan slappna av och njuta av kvalitetstid tillsammans.

Följ med oss in för en titt på hennes sovrum, där du hittar inspiration för hur du själv kan förvandla ditt sovrum in till din egen oas.

I Janas sovrum hittar man en Carpe Diem Beds Skaftö säng i tyget Glenville Oyster med matchande gavelkuddar och Reling sängben i mässing.


”Det har alltid varit viktigt för mig att få koppla av när jag är hemma.

Med många projekt och konstant i rörelse är det så skönt att komma hem och få koppla av. Det absolut bästa jag vet är rena lakan, en nyduschad kropp och att smyga ner i min säng med en bra bok."

 

Följ Arijana på Instagram @janaheinrici