Leveranser

Vi levererar varor till dig som beställer i Sverige på olika sätt beroende på de varor och tjänster du har köpt av oss. Observera att vi ej transporterar varor utanför Sverige.

 

Accessoarer & tillbehör

Fri frakt om handlar för 750 SEK eller mer, i annat fall är fraktavgiften 50 SEK. Mindre försändelser skickas via Schenker och kan sedan hämtas hos ditt lokala ombud. Du kan också välja hemleverans. Det kostar 75 SEK 


Sängar

Sängar och tillbehör (så som madrasser, möbler eller dylikt) levereras av en av våra utvalda transportörer. Nedan finner du våra olika leveransalternativ:

1. Hemleverans Basic

När din säng eller tillbehör har anlänt till en lokal terminal så kommer du bli kontaktad för att boka leveransdag till din adress samt vid vilken tid. Utkörning sker av en (1) person och varorna levereras till tomtgräns. Observera att du själv måste bära in sängen/sängarna samt tillbehör till ditt hem.

Pris: 595 SEK

2. Hemleverans Standard

När din säng har anlänt till en lokal terminal så kommer du att bli kontaktad för att boka leveransdag till din hemadress samt vid vilken tid. Du kommer sedan att bli kontaktad av transportföretaget via SMS cirka 30 minuter innan sängen anländer (i enlighet med bestämd tid). Två personer kommer att bära in sängen/sängarna till det rum du önskar.

Pris: 1395 SEK

3. Hemleverans Silver

När din säng har anlänt till en lokal terminal så kommer du att bli kontaktad för att boka leveransdag till din hemadress samt vid vilken tid. Du kommer sedan att bli kontaktad av transportföretaget via SMS cirka 30 minuter innan sängen anländer (i enlighet med bestämd tid). Två personer kommer att bära in sängen/sängarna till det rum du önskar. Sängen/sängarna blir uppackade och monterade (ingen väggmontering är inkluderad). Packningsmaterialet tas bort och återvinns.

Pris: 1595 SEK

4. Hemleverans Guld

När din säng har anlänt till en lokal terminal så kommer du att bli kontaktad för att boka leveransdag till din hemadress samt vid vilken tid. Du kommer sedan att bli kontaktad av transportföretaget via SMS cirka 30 minuter innan sängen anländer (i enlighet med bestämd tid). Två personer kommer att bära in sängen/sängarna till det rum du önskar. Sängen/sängarna blir uppackade och monterade (ingen väggmontering är inkluderad). Packningsmaterialet tas bort och återvinns. Din gamla säng blir borttagen och skickas till återvinning (vänligen notera att endast sängen blir borttagen, ej sängram eller sängbord till exempel).

Pris: 1895 SEK

LEVERANSTID

  • Leveranstid på våra sängar, gavlar och bäddmadrasser med Classic Collection tyger är 7 - 8 veckor.
  • Leveranstid på våra sängar, gavlar och bäddmadrasser med Exclusive Collection tyger är 7 – 8 veckor.
  • Leveranstid på övriga produkter är cirka 2 – 10 dagar beroende på produkt och förutsatt att vi har varan i lager.

Vi reserverar oss rätten att ändra på detta. Skulle en förändring i leverans uppstå så kommer vi att informera dig om statusen.