BÄDDMADRASSER

En bäddmadrass får inte bara din säng från Carpe Diem Beds att kännas mjuk och inbjudande, utan får den också att hålla längre. Din bäddmadrass bör bytas var fjärde till var sjätte år. Välj mellan våra tre exklusiva modeller av hög kvalitet: Luxury, Premium och Prestige.

5 produkter
 • Luxury bäddmadrass

  Luxury bäddmadrass

  Exklusiv, vändbar bäddmadrass med bomullsstoppad sommarsida och ullstoppad vintersida. Madrassen har en kärna av Talalaylatex i och är handgjord i Sverige. Finns i flera storlekar.
  6 620.00kr
 • Luxury bäddmadrass split för ställbar säng

  Luxury bäddmadrass split för ställbar säng

  Exklusiv, vändbar bäddmadrass med split som passar till en ställbar säng. Madrassen har en bomullsstoppad sommarsida, en ullstoppad vintersida samt en kärna av Talalaylatex i 100% naturmaterial. Finns i flera storlekar.
  14 660.00kr
 • Premium bäddmadrass stretch

  Premium bäddmadrass stretch

  Mjuk och följsam bäddmadrass i premiumkvalitet med kärna av Talalaylatex. Avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  5 110.00kr
 • Premium bäddmadrass split stretch för ställbar säng

  Premium bäddmadrass split stretch för ställbar säng

  Mjuk och följsam bäddmadrass i premiumkvalitet med split som passar till en ställbar säng. Har en kärna av Talalaylatex samt avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  10 490.00kr
 • Prestige bäddmadrass stretch

  Prestige bäddmadrass stretch

  Mjuk och följsam bäddmadrass med stoppning av Talalaylatex och fibervadd. Avtagbart och tvättbart stretchöverdrag i vitt med dekorativt, svart kontrastband. Svanenmärkt. Finns i flera storlekar.
  3 400.00kr