RESÅRMADRASSER

Stora Harpö och Lilla Harpö resårmadrasser är ett perfekt val för dig som vill uppleva känslan av en säng från Carpe Diem Beds men föredrar att välja en egen sängram. Stora Harpö är vår exklusiva resårmadrass som kombinerar två unika fjädersystem för en god sömn. Lilla Harpö är en resårmadrass med lyxig känsla och vårt patenterade Visco Elastic Bottom Layer som absorberar rörelseenergin från din kropp. Stora Harpö och Lilla Harpö finns i flera storlekar för enkelsäng, dubbelsäng och king size-säng. Välj mellan mjuk, medium och fast resårmadrass och 34 olika tyger i flera färger. Resårmadrasserna är Svanenmärkta och tygerna är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100.

2 produkter
 • Lilla Harpö

  Lilla Harpö

  Lilla Harpö är vår resårmadrass som levererar optimal komfort med Carpe Diem Beds patenterade Visco Elastic Bottom Layer. Finns i flera storlekar.
  20 230.00kr
 • Stora Harpö

  Stora Harpö

  Stora Harpö är vår resårmadrass i premiumkvalitet. Den innehåller vår patenterade Contour Pocket System som ger en lyxig, nästintill viktlös känsla. Finns i flera storlekar. Välj mellan 34 exklusiva tyger i vackra färger.
  31 350.00kr