Lilla Harpö

Lilla Harpö är vår resårmadrass som levererar optimal komfort med Carpe Diem Beds patenterade Visco Elastic Bottom Layer. Finns i flera storlekar.
20 230.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Höjd: 26 cm

Få en god sömn med Carpe Diem Beds resårmadrass Lilla Harpö av premiumkvalitet. Lilla Harpö levererar optimal komfort i den sängram som du själv föredrar. Madrassen finns i flera storlekar för enkelsäng, dubbelsäng och king size-säng.

I Lilla Harpö madrass verkar vårt patenterade Visco Elastic Bottom Layer. I stället för att dina rörelser studsar tillbaka och skapar tryck mot din kropp absorberas i stället rörelseenergin från de hårdaste fjädrarna och säkerställer att din kropp kan nå en avslappnad position.

Lilla Harpö finns som mjuk, medium och fast resårmadrass. Sätt din egen prägel på resårmadrassen genom att välja mellan Carpe Diem Beds 34 exklusiva tyger i flera färger, som går utmärkt att kombinera med vår övriga sovrumsinredning.

Vi rekommenderar att använda Lilla Harpö i kombination med vår Prestige Bäddmadrass för att uppnå den ultimata sömnupplevelsen.

Lilla Harpö är tillverkad för hand i Sverige och är Svanenmärkt. Tygerna är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100.