Lilla Harpö

Lilla Harpö är vår resårmadrass som levererar optimal komfort med Carpe Diem Beds patenterade Visco Elastic Bottom Layer. Finns i flera storlekar.
18 490kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Höjd: 26 cm

Få en god sömn med Carpe Diem Beds resårmadrass Lilla Harpö av premiumkvalitet. Lilla Harpö levererar optimal komfort i den sängram som du själv föredrar. Madrassen finns i flera storlekar för enkelsäng, dubbelsäng och king size-säng.

I Lilla Harpö madrass verkar vårt patenterade Visco Elastic Bottom Layer. I stället för att dina rörelser studsar tillbaka och skapar tryck mot din kropp absorberas i stället rörelseenergin från de hårdaste fjädrarna och säkerställer att din kropp kan nå en avslappnad position.

Lilla Harpö – en svensktillverkad resårmadrass

Lilla Harpö finns som mjuk, medium och fast resårmadrass. Sätt din egen prägel på resårmadrassen genom att välja mellan Carpe Diem Beds 16 exklusiva tyger i flera färger, som går utmärkt att kombinera med vår övriga sovrumsinredning.

Vi rekommenderar att använda Lilla Harpö i kombination med vår Prestige Bäddmadrass för att uppnå den ultimata sömnupplevelsen.

Lilla Harpö är tillverkad för hand i Sverige och är Svanenmärkt. Tygerna är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100.