Förbered för hösten med de senaste nyheterna från Carpe Diem Beds

Förbered för hösten med de senaste nyheterna från Carpe Diem Beds

Författare Carpe Diem Beds on 22nd Sep 2022

Fall is the time of year when families start to spend more time indoors. Whether it’s due to cold weather or rainy days, our indoor spaces can often feel like the equivalent of hibernation. With this in mind, Carpe Diem Beds have released a new collection of products designed with comfort and luxury in mind. These pieces are guaranteed to create a comforting bedroom space – one that’s ready for life indoors.

Förbered för hösten med de senaste nyheterna från Carpe Diem Beds

22 September, 2022

När dagarna blir kortare och kylan kommer krypande börjar vi oundvikligen tillbringa allt mer tid inomhus. I hemmets lugna, varma vrå tillåter vi oss att varva ner. Ibland kan detta inomhusliv – på gott och ont – dock kännas som att gå in i en vinterdvala.

Med detta i åtanke har Carpe Diem Beds lanserat ett antal nya produkter med komfort och design i fokus. Allt för att skapa en avslappnad sovrumsmiljö och ett hem där du verkligen kan varva ner.

Med skandinavisk minimalism och klassiska linjer skapar Carpe Diem Beds den perfekta tillflykten från vardagens stress och höstrusket utanför fönstret.

Rörö – ombonad skandinavisk minimimalism

Rörö är den första av sitt slag i Carpe Diem Beds nya produktlinje med sängramar och är ännu ett exempel på genuint hantverk. Med sin slimma, moderna look är den ett perfekt alternativ för de som föredrar låga sängar snarare än klassiska kontinentalsängar.

Den inbyggda sänggaveln gör att sängramen kan placeras såväl mot en vägg som mitt i ett rum, vilket gör att den passar i så gott som alla sovrum, oavsett storlek och utformning. De dolda benen ger dessutom intryck av att sängen svävar några centimeter ovanför golvet. Trots den massiva träramen och låga tyngdpunkten får sängen därmed ett viktlöst, nästan luftigt intryck.

I likhet med alla andra sängar från Carpe Diem Beds är Rörö omsorgsfullt tillverkad för hand i Sverige, och kan specialanpassas med ett stort urval av tyger och nyanser. Detta gör det möjligt att skapa en säng som är designad helt efter dina behov och preferenser.

Vi använder endast de bästa materialen: nordiskt furuträd, tyger från Designers Guild och The Romo group, och ekologisk bomull. Allt detta ger en gedigen säng som både kommer ge högsta komfort och se fantastisk ut i många, många år framöver.

Rörö levereras i två storlekar som är anpassade för bäddmadrasser i storlekarna 160x200 respektive 180x200 cm. Sängramen passar utmärkt med våra lyxiga bäddmadrasser Lilla Harpö och Stora Harpö.

Vallerö – en funktionell statement piece

När gäller sovrumsinredning är det få ting som har samma visuella effekt som en sänggavel. En bra gavel kan helt förändra stilen eller känslan i ett rum, och skänka den extra karaktär och personlighet. Detta är synnerligen sant när det gäller Vallerö, en sänggavel som utgör ytterligare ett spännande tillskott i vårt sortiment.

Vallerö är en elegant designad gavel bestående av ribbor i valnötsträ och ljudabsorberande textil. Resultatet är en enastående inredningsdetalj som ger värme och harmoni oavsett vilket utrymme den placeras i.

De kontrasterande träribborna i kombination med integrerade sängbord, justerbara läslampor och ljudabsorberande egenskaper utgör inte bara en enastående vacker fond, utan innebär även gott om funktionalitet.

Vallerö skapades i samarbete med Wood On Wall, ett ungt team av innovativa och moderna trähantverkare med fokus på ljuddämpande väggmaterial med hög designnivå.

Sänggaveln är tillverkad av trä från hållbart odlad skog och dess innovativa filtbaksida är tillverkad helt i återvunnen plast.

Designa din drömsäng

Vår sängkonfigurator gör det enkelt att bygga din alldeles egna, unikt designade säng. Välj fritt bland våra exklusiva sängmodeller, ben, gavlar och tyger och kombinera helt efter eget tycke och smak.

Sandö

Vindö

Rörö

Få hela upplevelsen i våra flagship stores

I våra butiker får du möjligheten testa vår kollektion av exklusiva sängar. Kom in och låt dig inspireras av drömmiga sovrumsmiljöer och lyxiga tillbehör.

Våra dedikerade sängexperter hjälper dig gärna med att hitta rätt sängmodell, hårdhet, material och tyg som passar just dig och ditt hem.

I Sverige hittar du våra officiella Carpe Diem Beds-butiker i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Om du råkar har vägarna söderöver kan du även besöka oss i Köpenhamn, Danmark.

Utöver våra egna butiker har vi även ett stort antal återförsäljare runt om i världen. Sök efter din närmaste butik eller återförsäljare via vår karta.