SÄNGAR

Carpe Diem Beds högkvalitativa sängar i skandinavisk design är döpta efter öar och platser på Sveriges västkust. En bra dag börjar på natten – därför har våra sängar patenterade lösningar som ger maximal sovkomfort. Välj mellan kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar som alla har unika fördelar. Designa din egen säng och välj bland annat storlek, tyg, färg, fasthet på madrass, sänggavel och sängben. Våra sängar tillverkas för hand i Sverige med fokus på kvalitet, känsla och miljön.

11 produkter
 • Sandö Design Edition

  Sandö Design Edition

  Carpe Diem Beds mest populära Kontinentalsäng, Sandö finns nu i en Limited Design Edition. Ett klassiskt hundtands mönster - Jackie Dalmatian från The Romo Group möter den Franska mode världen perfekt med vår Svenska arv.
  94 470.00kr
 • Vindö

  Vindö

  Vindö är nästa generations ställbara säng. Den justerbara sängen kombinerar spektakulär, svävande design med lyxig komfort. Designa Vindö utifrån dina behov och din inredningsstil. Sängen tillverkas för hand i Sverige..
  132 710.00kr
 • Sandö

  Sandö

  Carpe Diem Beds mest populära kontinentalsäng kombinerar tre unika fjädersystem som ger hög komfort och ökar din sömn- och livskvalitet. Designa Sandö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige...
  44 620.00kr
 • Kornö

  Kornö

  Kornö är Carpe Diem Beds kontinentalsäng i basmodell. Tack vare separata fjädersystem i dubbla madrasser levererar den en hög och mjuk sovkomfort. Designa Kornö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  23 085.00kr
 • Koster

  Koster

  Koster ramsäng är en prisvärd basmodell som är byggd för hand i Sverige av hållbara material som håller högsta kvalitet. Sängen har fantastisk följsamhet och patenterade fjädersystem. Designa din säng utifrån dina behov och din personliga stil.
  21 590.00kr
 • Marstrand

  Marstrand

  Marstrand är en premium ställbar säng med tidlös design. Den exklusiva sängen har justerbar huvud- och fotända samt stöd för ländryggen. Designa Marstrand utifrån dina behov och stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige..
  72 710.00kr
 • Skaftö

  Skaftö

  Exklusiv och extra hög kontinentalsäng med god komfort. Skaftö har ett inbyggt ryggstöd som justeras genom en trådlös fjärrkontroll. Designa Skaftö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  69 620.00kr
 • Malö

  Malö

  Malö är en populär premium säng från Carpe Diem Beds. Ramsängen har ett extra högt fjädersystem, vilket ger en känsla som liknar en kontinentalsäng. Designa din säng utifrån dina behov och din personliga stil. Malö tillverkas för hand i Sverige.
  27 370.00kr
 • Härmanö

  Härmanö

  Härmanö är en kontinentalsäng med en klassisk dubbelmadrass och två lager avlastande pocketfjädring. Designa Härmanö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  31 730.00kr
 • Saltö

  Saltö

  Saltö är en ställbar säng i basmodell med flera justerbara funktioner. Det är en av marknadens säkraste ställbara sängar med klämskydd och en underbar komfort. Designa Saltö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  57 880.00kr
 • Rörö

  En modern och lågbyggd sängram för ett minimalistiskt och modernt uttryck. Finns i två storlekar och är gjorda för att passa tillsammans med sängarna Lilla Harpö och Stora Harpö. Rörö tillverkas för hand i Sverige.
  29 990.00kr