KONTINENTALSÄNGAR

Carpe Diem Beds erbjuder fyra lyxiga och vackra kontinentalsängar som är lika fantastiska som de ser ut. När du har lagt dig till rätta känns det som om du svävar. Fördelen med en kontinentalsäng är att den består av tre bekväma madrasskikt och därigenom ger en högre säng. Våra kontinentalsängar är uppbyggda kring patenterade lösningar som ger skön, ergonomisk sovställning. Med en hel madrass som kan delas i två olika fastheter kan par njuta av den fasthet som känns bäst, utan att påverka den andra partnern. Du kan själv designa din kontinentalsäng precis som du vill ha den. Skaftö, Härmanö, Sandö och Kornö tillverkas för hand i Sverige med fokus på hög kvalitet och omtanke om miljön.

5 produkter
 • Sandö Design Edition

  Sandö Design Edition

  Carpe Diem Beds mest populära Kontinentalsäng, Sandö finns nu i en Limited Design Edition. Ett klassiskt hundtands mönster - Jackie Dalmatian från The Romo Group möter den Franska mode världen perfekt med vår Svenska arv.
  94 470.00kr
 • Sandö

  Sandö

  Carpe Diem Beds mest populära kontinentalsäng kombinerar tre unika fjädersystem som ger hög komfort och ökar din sömn- och livskvalitet. Designa Sandö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige...
  44 620.00kr
 • Kornö

  Kornö

  Kornö är Carpe Diem Beds kontinentalsäng i basmodell. Tack vare separata fjädersystem i dubbla madrasser levererar den en hög och mjuk sovkomfort. Designa Kornö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  23 085.00kr
 • Skaftö

  Skaftö

  Exklusiv och extra hög kontinentalsäng med god komfort. Skaftö har ett inbyggt ryggstöd som justeras genom en trådlös fjärrkontroll. Designa Skaftö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  69 620.00kr
 • Härmanö

  Härmanö

  Härmanö är en kontinentalsäng med en klassisk dubbelmadrass och två lager avlastande pocketfjädring. Designa Härmanö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  31 730.00kr