Rörö

En modern och lågbyggd sängram för ett minimalistiskt och modernt uttryck. Finns i två storlekar och är gjorda för att passa tillsammans med sängarna Lilla Harpö och Stora Harpö. Rörö tillverkas för hand i Sverige.
29 990.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Med Rörö Sängram får du en låg och modern sängram med en integrerad gavel för ett minimalistiskt och modernt intryck. Sängramen är handgjord i Sverige och har en robust träram med ribbor gjord av nordiskt trä. Trots den robusta träramen ger de 5 cm höga och osynliga sängbenen ett elegant, flytande intryck. Rörö Sängram är tillgänglig i två olika storlekar som passar antingen en 160x200 eller en 180x200 madrass.

Du kan själva välja tyg och färg på Rörö Sängram utifrån din smak och inredningsstil. När du köper en säng kan du kostnadsfritt välja mellan någon av de 16 tyger som ingår i vår Classic Collection. Du kan även välja mellan någon av de 20 tyger som ingår i vår Exclusive Collection, som ett tillval mot extra kostnad. Tygerna i Carpe Diem Beds Classic Collection är Svanenmärkta. En extra bonus med att välja en Rörö Sängram är möjligheten att placera sängen vart du vill i ditt sovrum då sängen både kan placeras mot väggen eller fristående i rummet.

Tillverkas för hand i Sverige

Rörö Sängram tillverkas för hand i Carpe Diem Beds fabrik i Sverige. Carpe Diem Beds har 25 års garanti mot fjäder- och rambrott.

FAKTA: Rörö

Rekommenderad madrass:

Stora Harpö och Lilla Harpö resårmadrasser är ett perfekt val för dig som vill uppleva känslan av en säng från Carpe Diem Beds men föredrar att välja en egen sängram. Stora Harpö är vår exklusiva resårmadrass som kombinerar två unika fjädersystem för en god sömn. Lilla Harpö är en resårmadrass med lyxig känsla och som med vårt patenterade Visco Elastic Bottom Layer absorberar rörelseenergin från din kropp. Lilla och Stora Harpö är Svanenmärkta och tygerna är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100.

Rekommenderad bäddmadrass:

För Rörö med tillhörande Lilla eller Stora Harpö rekommenderar vi vår mjuka och responsiva Luxury Bäddmadrass. Madrassen är vändbar och har en sval, bomullsstoppad sommarsida och en varm, ullstoppad vintersida för att ge maximal sovkomfort året om. I mitten av bäddmadrassen finns en kärna av Talalaylatex i 100% naturmaterial som leder bort både fukt och värme så att du kan sova ostörd. Madrassen är gjord för att matcha tyget på din sängram eller resårmadrass. Höjd 7,5 cm.

Konstruktion:

Carpe Diem Luxury Bäddmadrass i ull, bomull och Talalay latex (standard val).

1. Robust sängram med inbyggd gavel och lamellbotten gjord av nordisk tall.

2. Gömda, integrerade sängben

3. Lilla Harpö: en resårmadrass med vårt patenterade Visco Elastic Bottom Layer.

4. Stora Harpö: en resårmadrass med vårt patenterade Contour Pocket System och Visco Elastic Bottom Layer.

Höjd: Gavel 90 cm, resårmadrass inklusive bäddmadrass cirka 27 cm.

Rörö mått:

Rörö 180 cm madrass: Bredd 220 cm, längd 236 cm, höjd 90 cm, tjocklek 27 cm inklusive bäddmadrass

Rörö 160 cm madrass: Bredd 200 cm, längd 236 cm, höjd 90 cm, tjocklek 27 cm inklusive bäddmadrass