STÄLLBARA SÄNGAR

Oavsett om du vill sova, vila, meditera eller läsa kan du hitta den optimala positionen i en ställbar säng. Carpe Diem Beds tre ställbara sängar innehåller patenterade lösningar som ger en oslagbar ergonomisk sovställning. Våra ställbara sängar kan ställas in efter dina specifika behov. Du kan själv designa din ställbara säng precis som du vill ha den. Vindö, Saltö och Marstrand tillverkas för hand i Sverige med fokus på hög kvalitet och omtanke om miljön.

3 produkter
 • Vindö

  Vindö

  Vindö är nästa generations ställbara säng. Den justerbara sängen kombinerar spektakulär, svävande design med lyxig komfort. Designa Vindö utifrån dina behov och din inredningsstil. Sängen tillverkas för hand i Sverige..
  132 710.00kr
 • Marstrand

  Marstrand

  Marstrand är en premium ställbar säng med tidlös design. Den exklusiva sängen har justerbar huvud- och fotända samt stöd för ländryggen. Designa Marstrand utifrån dina behov och stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige..
  72 710.00kr
 • Saltö

  Saltö

  Saltö är en ställbar säng i basmodell med flera justerbara funktioner. Det är en av marknadens säkraste ställbara sängar med klämskydd och en underbar komfort. Designa Saltö utifrån dina behov och din stil. Sängen tillverkas för hand i Sverige.
  57 880.00kr