SÄNGGAVLAR

Carpe Diem Beds erbjuder 9 modeller av sänggavlar som alla är handgjorda i Sverige med tidlös, skandinavisk design. Våra 36 exklusiva tyger i olika färger ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din sänggavel.

8 produkter
 • Rivö sänggavel

  Rivö sänggavel

  Stoppad, slät sänggavel i modern stil och med ett tidlöst uttryck. Finns i flera storlekar. Rivö sänggavel är handgjord i Sverige.
  8 900.00kr
 • Low Tornö

  Low Tornö

  Framträdande stoppad sänggavel med ljudabsorberande utskjutande sidopaneler och knappad framsida. Finns i två olika bredder. Välj mellan 36 exklusiva tyger. Low Tornö sänggavel är handgjord i Sverige.
  14 990.00kr
 • Skärgård sänggavel

  Skärgård sänggavel

  Elegant väggmonterad sänggavel bestående av moduler i storlek 90x45 cm. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Modulerna till sänggaveln är handgjorda i Sverige.
  2 490.00kr
 • Ängö sänggavel

  Ängö sänggavel

  Stoppad sänggavel med knappad framsida i modern stil. Finns i flera storlekar. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Ängö sänggavel är handgjord i Sverige.
  8 900.00kr
 • Bornö sänggavel

  Bornö sänggavel

  Klassisk sänggavel med djupknappad framsida. Finns i flera storlekar. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Bornö sänggavel är handgjord i Sverige.
  9 450.00kr
 • Vallerö Headboard
  Köp Artikeln har lagts till

  Vallerö Headboard

  En elegant och modern sänggavel tillverkad av träribbor i valnöt och ljudabsorberande textil. De integrerade sängborden och matchande läslamporna skapar en harmonisk enhet. Vallerö tillverkas för hand i Sverige i samarbete med Wood on Wall.
  39 990.00kr
 • Tornö sänggavel

  Tornö sänggavel

  Modern, stoppad sänggavel med utskjutande sidostycken och knappad framsida. Finns i två storlekar. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Tornö sänggavel är handgjord i Sverige.
  17 990.00kr
 • Lilla Bornö sänggavel

  Lilla Bornö sänggavel

  Stoppad sänggavel med djupknappad framsida som ramar in sängen i gäst-eller barnrummet. Finns i flera storlekar. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Lilla Bornö sänggavel är handgjord i Sverige.
  22 690.00kr