Lilla Bornö sänggavel

Stoppad sänggavel med djupknappad framsida som ramar in sängen i gäst-eller barnrummet. Finns i flera storlekar. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Lilla Bornö sänggavel är handgjord i Sverige.
22 690.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Höjd: 120 cm

Lilla Bornö är en perfekt sänggavel till gästrummet eller barnrummet från Carpe Diem Beds. Vår hörngavel ramar in din säng på ett vackert och praktiskt sätt. Inramningen gör att sängen enklare kan nyttjas som en dagbädd eller soffa och erbjuder ett bekvämt stöd för ryggen när du sitter upp. Sänggaveln är sammansatt av två delar, en gaveldel för huvudändan och en gaveldel för sidan av sängen. Konstruktionen är flexibel och gaveln kan beställas i antingen vänster- eller högermontering.

Lilla Bornö – en svensktillverkad hörngavel

Lilla Bornö är en vidareutveckling av Bornö, en av våra mest exklusiva gavlar. Den stoppade sänggaveln har en djupknappad framsida. Sänggaveln är handgjord i Sverige och uppbyggd runt en robust träram av svensk furu. Gaveln är fylld med polyesterstoppning som gör den mjuk att vila huvudet mot. Lilla Bornö sänggavel kan placeras direkt på golvet och passar alla Carpe Diem Beds sängar, förutom Vindö.

Välj mellan 36 olika tyger i flera klassiska färger. Samtliga tyger är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100. De tyger som ingår i Carpe Diem Beds Classic Collection är även Svanenmärkta.