Low Tornö

Framträdande stoppad sänggavel med ljudabsorberande utskjutande sidopaneler och knappad framsida. Finns i två olika bredder. Välj mellan 36 exklusiva tyger. Low Tornö sänggavel är handgjord i Sverige.
14 990.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 36 cm Bredd: 180 cm Höjd: 145 cm

Den stoppade sänggaveln Low Tornö är en av Carpe Diems högsta sänggavlar, men i en något något lägre version av originalet Tornö. Med sin höjd på 145 cm passar Low Tornö i ett flertal olika sammanhang. Lägg ytterligare elegans till ditt sovrum med Low Tornös starka karaktär och moderna design.

Low Tornö – en svensktillverkad sänggavel

De utskjutande sidopanelerna på Low Tornö ramar in sängen och skapar en omslutande känsla med sina ljudabsorberande egenskaper. Low Tornö är utvecklad och tillverkad i Sverige av skickliga hantverkare. Den robusta träramen, stoppningen i polyester och de diskreta dekorativa knapparna är klädda i något av våra 36 tyger i olika färger. Low Tornö sänggavel passar samtliga sängar från Carpe Diem. Gaveln finns i två storlekar, 180 cm bred för dubbelsäng och 210 cm bred för king size-säng.

Välj mellan 36 olika tyger i flera klassiska färger. Samtliga tyger är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100. De tyger som ingår i Carpe Diem Beds Classic Collection är även Svanenmärkta. Low Tornö är handgjord i Sverige..