Skärgård sänggavel

Elegant väggmonterad sänggavel bestående av moduler i storlek 90x45 cm. Välj mellan 36 exklusiva tyger i olika färger. Modulerna till sänggaveln är handgjorda i Sverige.
2 490.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 14 cm Bredd: 90 cm Höjd: 45 cm

Carpe Diem Beds har skapat Skärgård sänggavel för dig som vill sätta en personlig prägel på ditt sovrum Skärgård sänggavel består av eleganta, vägghängda moduler och finns i flera storlekar. Varje modul är handgjord i Sverige och består av en robust träram och mjuk stoppning i polyester.

Skärgård – en svensktillverkad sänggavel

Tack vare vårt kombinerbara modulsystem kan du själv anpassa storlek och höjd på Skärgård för att skapa en exklusiv sänggavel som ramar in huvudändan av din säng på ett stilfullt sätt. Förutom storlek på modulerna kan du välja mellan 36 olika tyger i flera färger. Du kan välja en och samma färg på samtliga gavelmoduler eller mixa och matcha tyger och färger som du önskar för att skapa en unik sänggavel. Väggfästen ingår.

Samtliga tyger är certifierade enligt Oeko-Tex® standard 100. De tyger som ingår i Carpe Diem Beds Classic Collection är även Svanenmärkta.

Skärgård levereras i kolumner med 1, 2, 3 respektive 4 moduler, som sedan monteras tillsammans för att ge din sänggavel önskad bredd och höjd. Om du exempelvis önskar en sänggavel med 4 gånger 4 moduler (bredd: 360 cm, höjd: 180 cm) beställer du 4 stycken av storlek "90x180".

Storlekar: 90x45cm (1 modul), 90x90cm (2 moduler), 90x135cm (3 moduler), 90x180cm (4 moduler)