Vallerö Headboard

En elegant och modern sänggavel tillverkad av träribbor i valnöt och ljudabsorberande textil. De integrerade sängborden och matchande läslamporna skapar en harmonisk enhet. Vallerö tillverkas för hand i Sverige i samarbete med Wood on Wall.
39 990.00kr
Lägger till i varukorgen… Artikeln har lagts till

Tillgänglighet & leverans

Tillverkas mot order och levereras inom 7-8 veckor.

Detaljer

Längd: 7 cm Bredd: 180 cm Höjd: 150 cm

Vallerö är en attraktiv sänggavel unik i sitt slag i sortimentet från Carpe Diem Beds. Vallerö är tillverkad i valnötsträ och utstrålar modern skönhet samtidigt som det är en mycket funktionell sänggavel. Vallerö är vägghängd och finns i en storlek som passar samtliga av våra 180 cm sängar.

Vallerö - en svensktillverkad sänggavel

Vallerö ger ett solitt och modernt utseende. Valnötsträets varma intryck bidrar till både en intim och inbjudande dimension till ditt sovrum. De vertikala träribborna skapar Vallerös majestätiska och lyxiga intryck. Tillsammans med integrerade sängbord, justerbara matchande läslampor och ljudisolerande egenskaper ger den ett lugn och en komfort på högsta nivå. Vallerö tillverkas i Sverige i samarbete med Wood on Wall, ett ungt team av innovativa och moderna trähantverkare, specialiserade på ljuddämpande väggmaterial med hög designnivå.

Sänggaveln Vallerö är gjord av trä från hållbart odlade skogar. Sänggavelns ljuddämpande filtbaksida är helt gjord av återvunnen plast.

Tillverkad för hand i Sverige.