ÖRNGOTT

Vad vilar du huvudet mot på natten? Med våra örngott i bomullssatin får du den ultimata Carpe Diem Beds-upplevelsen och kommer ha svårt att lämna sängen av helt rätt anledningar. Våra örngott har storlek 50x60 cm och finns i tre modeller: Stiltje av egyptisk bomull med en trådtäthet på 300 TC i vitt med dekorativa grå linjer, Havsbris av Pimabomull med en trådtäthet på 500 TC i färgerna vit, mörkgrå och mörkblå samt Storm av egyptisk bomull med en trådtäthet på 300 TC i nyanserna brun-beige, ljusgrå, vit och grå-beige.

3 produkter
 • Havsbris örngott

  Havsbris örngott

  Exklusivt örngott i mörkblå bomullssatin med broderad dekorkant. Tillverkad av Pimabomull med en trådtäthet på över 500 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade. Finns tre färger.
  540.00kr
 • Storm örngott

  Storm örngott

  Exklusivt örngott i bomullssatin. Tillverkad av egyptisk bomull med en trådtäthet på över 300 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade. Finns i fyra färger.
  650.00kr
 • Stiltje örngott, vit
  Köp Artikeln har lagts till

  Stiltje örngott, vit

  Exklusivt örngott i vit bomullssatin med dekorativa grå linjer. Tillverkad av egyptisk bomull med en trådtäthet på över 300 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade.
  420.00kr