ÖRNGOTT

Vad vilar du huvudet mot på natten? Med våra örngott i bomullssatin får du den ultimata Carpe Diem Beds-upplevelsen och kommer ha svårt att lämna sängen av helt rätt anledningar. Våra örngott har storlek 50x60 cm och finns i tre modeller: Stiltje av egyptisk bomull med en trådtäthet på 300 TC i vitt med dekorativa grå linjer, Havsbris av Pimabomull med en trådtäthet på 500 TC i färgerna vit, mörkgrå och mörkblå samt Storm av egyptisk bomull med en trådtäthet på 300 TC i nyanserna brun-beige, ljusgrå, vit och grå-beige.

5 produkter
 • Vindstilla Örngott av mullbärssilke

  Vindstilla Örngott av mullbärssilke

  Silkesmjukt och lyxigt örngott i två olika storlekar. Tillverkat av 100% mullbärssilke, 19 Momme. Oeko-Tex® Standard 100 certifierad. Finns i färgen Warm White.
  990.00kr
 • Havsbris örngott

  Havsbris örngott

  Exklusivt örngott i mörkblå bomullssatin med broderad dekorkant. Tillverkad av Pimabomull med en trådtäthet på över 500 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade. Finns tre färger.
  540.00kr
 • Storm örngott

  Storm örngott

  Exklusivt örngott i bomullssatin. Tillverkad av egyptisk bomull med en trådtäthet på över 300 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade. Finns i fyra färger.
  650.00kr
 • Stiltje örngott, vit
  Köp Artikeln har lagts till

  Stiltje örngott, vit

  Exklusivt örngott i vit bomullssatin med dekorativa grå linjer. Tillverkad av egyptisk bomull med en trådtäthet på över 300 trådar per tum. Oeko-Tex® Standard 100 certifierade.
  420.00kr
 • Kuddskydd
  Köp Artikeln har lagts till

  Kuddskydd

  Ett mjukt kuddskydd för dina kuddar från Carpe Diem Beds. Kuddskyddet fungerar som ett skydd mot slitage och håller samtidigt dina kuddar fräscha och ökar deras livslängd. Tillverkat av 100% bomull (TC 280). Finns i vitt.
  480.00kr