PRESENTER & GÅVOR

Presenter för livets alla tillfällen från Carpe Diem Beds. Vare sig det är en födelsedagspresent, bröllopspresent, alla hjärtans dag-present eller julklapp, så ger vi dig gärna presenttips från vårt lyxiga sortiment av sovrumsinredning, sängkläder, designaccessoarer och sängar. Vi erbjuder presentidéer som ger upphov till välmående, avkoppling och vila i sovrummet. Våra presenter kommer att uppskattas av nära och kära och skapa en härlig känsla i sovrummet.

12 produkter
 • Vindstilla Örngott av mullbärssilke

  Vindstilla Örngott av mullbärssilke

  Silkesmjukt och lyxigt örngott i två olika storlekar. Tillverkat av 100% mullbärssilke, 19 Momme. Oeko-Tex® Standard 100 certifierad. Finns i färgen Warm White.
  990.00kr
 • Tofflor i fuskpäls – 50% rabatt

  Tofflor i fuskpäls – 50% rabatt

  Få 50% rabatt på våra tofflor i fuskpäls – lägg i varukorgen för att erhålla rabatten.
  590.00kr
 • Sovmask av mullbärssilke

  Sovmask av mullbärssilke

  Stäng ute ljuset med vår lyxiga sovmask i siden som passar både dam och herr. Sovmasken är tillverkad av 16 momme mullbärssilke – en exklusiv siden av högsta kvalitet. Finns i färgerna svart och ljust guld.
  690.00kr
 • Tofflor i fårskinn

  Tofflor i fårskinn

  Mjuka och lyxiga tofflor i australiskt fårskinn av allra högsta kvalitet. Finns i flera färger och med gummisulor i matchande färg.
  990.00kr
 • Unisex kimono av mullbärssilke

  Unisex kimono av mullbärssilke

  Lyxig kimono tillverkad av 16 momme mullbärssilke – en exklusiv siden av högsta kvalitet. Unisexmodell som passar både dam och herr. Finns i S/M och L/XL samt färgerna svart och ljust guld.
  3 290.00kr
 • Doftljus Gryning white
  Köp Artikeln har lagts till

  Doftljus Gryning white

  Lyxigt handgjort doftljus i glas. Doftljuset är tillverkat av ekologiskt sojavax med doftnoter av mognande citroner, bergamott, magnoliablad och orkidé.
  590.00kr
 • Limited Edition Stay in Bed Gift Set

  Limited Edition Stay in Bed Gift Set

  Ett lyxigt set som inkluderar en sovmask i silke, ett doftljus och en handkräm. Tillgänglig i två färger: Svart och Vit.
  990.00kr
 • Kobbe sittpuff

  Kobbe sittpuff

  Rund, liten fotpall av hög kvalitet som även fungerar utmärkt som en mjuk sittpuff. Välj mellan Carpe Diem Beds 32 tyger i olika färger.
  6 490.00kr
 • Hunnebo hundsäng

  Hunnebo hundsäng

  En lyxig hundbädd av hög kvalitet. Finns i två storlekar för mindre och större hundar. Välj mellan 32 olika tyger och färger.
  7 990.00kr
 • Kuddfodral till prydnadskudde

  Kuddfodral till prydnadskudde

  Kuddfodral i storlek 50x60 cm som passar till prydnadskudde med samma mått. Välj mellan exklusiva tyger i 36 olika färger.
  790.00kr
 • Kuddfodral med knappar till prydnadskudde

  Kuddfodral med knappar till prydnadskudde

  Kuddfodral med knappar i storlek 50x60 cm som passar till prydnadskudde med samma mått. Välj mellan exklusiva tyger i 36 olika färger.
  790.00kr
 • Kobbe fotpall rund

  Kobbe fotpall rund

  Rund, stor fotpall av hög kvalitet som även fungerar utmärkt som en mjuk sittpuff. Välj mellan Carpe Diem Beds 32 tyger i olika färger.
  11 990.00kr