Det är vår i luften!

Det tycker vi ska firas. Köp en säng från Carpe Diem Beds och få både sängben och madrasskydd på köpet.

Våren är här och allt känns lite lättare. Nästan lika lätt som sängar från Carpe Diem Beds! De unika sängkombinationerna, med patenterade fjädersystem och viscoelastiska bottenlager, ger inte bara maximal tryckavlastning. De olika komponenterna samarbetar på ett sätt som gör att musklerna kan slappna av helt och hållet – och du känna dig fullständigt viktlös i sängen. I en sådan rofylld miljö sover du gott och kan njuta av våren så mycket mer när du väl vaknar.

Genom att välja det av våra 36 tyger i olika färg och textur som attraherar dig mest, skapar du sedan den harmoniska känslan som förvandlar ditt sovrum till ett eget privat litet paradis. Just nu kan du förhöja den känslan ytterligare genom att lägga till ett av våra exklusiva madrasskydd utan extra kostnad. Skydden förhindrar fläckar och förlänger livslängden på din bäddmadrass. Om du vill att din säng ska bli ännu mjukare och bekvämare, välj bäddmadrasskyddet fyllt med luftigt och miljöcertifierat europeiskt gåsdun. Det är av allra högsta kvalitet och godkänt av Downafresh® GreenLine. Eller välj vårt Svanenmärkta BIONIC-FINISH®-impregnerade bäddmadrasskydd med stretch i tyg som andas.

Personifiera ditt sovrum ytterligare och anpassa din säng till en bekväm höjd med ben som matchar sängen. Vi har ett stort utbud med tre olika höjder och flera former att välja mellan.

Fira våren i handgjord svensk lyx.

Köp en säng – få ben & madrasskydd på köpet

Fira att det är vår i luften! Just nu får du sängben och madrasskydd vid köp av valfri säng från Carpe Diem Beds.*

Kampanjen gäller från den 18 april till den 12 juni 2023 och för alla sängstorlekar. Sängben Reling, Lod och Segel finns endast tillgängliga med sängmodellerna Sandö, Skaftö, Marstrand och Saltö.

För att aktivera erbjudandet i webbutiken: börja med att designa önskad säng i konfiguratorn (utan ben), gå sedan till kategorerna ben respektive madrasskydd och lägg till önskade produkter i varukorgen.

20% rabatt på alla produkter i mullbärssilke*

*Kampanjen gäller från den 18 april till den 12 juni 2023 och omfattar alla våra kimonos, sovmasker, kuddar, täcken, påslakan och örngott tillverkade av silke.