Slappna av – natt som dag

Våren är på väg och ljuset börjar långsamt återvända. Men vinden kan ännu vara isande kall! Varför inte invänta värmen i en lyxigt skön dubbelsäng?

Alla sängar från Carpe Diem Beds är handgjorda i Sverige. Våra skickliga hantverkare använder både erfarenhet och material av högsta kvalitet för att skapa en känsla av total tyngdlöshet – en förutsättning för att kunna sova riktigt gott, natt efter natt. 

 Även stämningen i sovrummet bidrar till en god nattsömn – och vi vet att den rätta känslan är högst personlig. Därför har vi tagit fram ett urval på inte mindre än 36 tyger i olika färger och textur. Börja med att välja din sängstil och fullända sedan med ditt favorittyg från våra kollektioner Classic och Exclusive. 

I en sådan avslappnande miljö kan det bära emot att behöva lämna sängen, även fullt utvilad. Och varför skulle du det, om du inte behöver? Våra exklusiva sänggavlar är gjorda för långa morgnar i sängen. Luta dig tillbaka mot den mjuka stoppningen och unna dig en härlig frukost eller din favoritserie på TV. En bättre start på dagen kan man knappast få.  

Och att se till så att du har det bekvämt är det vi gör bäst. Just nu får du en matchande sänggavel på köpet när du väljer en dubbelsäng från Carpe Diem Beds. Precis som våra sängar är sänggavlarna handgjorda i Sverige och de är dessutom Svanenmärkta.  

Välkommen till ditt eget privata paradis.

Köp en säng – få en sänggavel

Slappna av, natt som dag. Vid köp av en dubbelsäng från Carpe Diem Beds får du en exklusiv sänggavel på köpet.*

*Kampanjen gäller 20.02 – 17.04.2023 för sängar från 160 cm i bredd. Sänggavlarna High Tornö och Low Tornö är endast inkluderade med sängmodellerna Sandö, Skaftö, Marstrand, Saltö & Vindö. Sängmodellen Koster samt sänggavlarna Vallerö och Skärgård ingår inte i erbjudandet.

För att aktivera erbjudandet i webbutiken: börja med att designa önskad säng i konfiguratorn (utan sänggavel), gå sedan till kategorin Sänggavlar och lägg till önskad gavel i varukorgen.

20% rabatt på alla sängkläder*

*Kampanjen gäller 20.02– 17.04.2023 och inkluderar alla Carpe Diem Beds påslakan, örngott, sängkläder och lakan.